Nivium

Om oss

Professionell städning över hela Sverige

Vi är en städfirma baserad i nordvästra Skåne som erbjuder och utför professionell städning över hela Sverige.
Vi riktar oss i första hand till företag inom industribranschen, så som livsmedelsstädning, industristädning och laboratoriestädning, men utför även tjänster för lokalvård för bland annat gym, kontor, skolor och sjukhus. 

Med över 25 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi städtjänster som möter livsmedelsindustrins särskilt höga hygienkrav, anpassade efter kundernas behov.

Vi lever upp till kraven

Inom fabriker och livsmedelsindustrin finns det speciellt höga krav för städning och rengöring som en del i det sammantagna arbetet att garantera och säkerställa produkter av bästa kvalitét. Dessa krav möter vi genom att arbeta i enlighet med våra strikt utarbetade kvalitets- och miljöpolicy för att garantera den bästa städservicen. 

Rengöring inom livsmedelsindustrin utgör en stor del av förberedelserna inför det dagliga produktionsarbetet och livsmedelshanteringen, och vi arbetar ständigt för att säkerställa en hög hygienmiljö hos våra kunder. För att göra detta utvecklar och uppdaterar vi kontinueligt våra arbetsmetoder, och likaså den utrustning vi använder oss av.

Välutbildad och erfaren personal

Det är viktigt för oss att vår personal har de särskilda kunskaperna som krävs för att utföra städning inom livsmedelsindustrin. Därför ser vi till att dem har den särskilda spetskompetensen som behövs väl ute på arbetsplatsen. Vi vill även att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga och engagerade i det miljöfrämjande arbetet, som en naturlig del av jobbet. 

Tillsammans arbetar vi aktivt för att ge er den bästa städservicen!

En verksamhet som genomsyras av hänsynstagande mot miljön

För oss är det en självklarhet att vår verksamhet genomsyras av miljöhänsyn och kvalitetstänk. Det bibehålls genom kontinuerlig utbildning inom området för alla anställda. 

Målet med det miljöarbete vi genomför är föreställningen om att det inte ska slita på miljön att erbjuda och utföra kvalitetssäkrade städtjänster. 

nivium_logo

Med över 25 års erfarenhet inom branschen erbjuder vi städtjänster som möter höga hygienkrav, anpassade efter era behov. 

Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss direkt!